Szilveszteri kakaóparti

Idén már kipontozódtunk a zenéstáncosereszdelahajam bulikból, ezért gondoltuk csináljunk mi murit, olyat, amilyen Kingának is és nekünk is jó mulatság lesz az év utolsó napján. Kofa osztálytársai és gyerekeik Kingával együtt 11 lurkó (5hónapostól 9 évesig) +12 szülő+ 4 egyelőre gyerektelen felnőtt (húgaink és párjaik) jöttek hozzánk vendégségbe. Nagy volt a pörgés, hangzavar, ricsaj, egyszóval a szomszéd kutya az egész évi műcsonthurcolásért megkapta méltó “jutalmát” és egyúttal teszteltük a panel gyerekállóságát (és mint kiderült füöldrengésbiztosságát, amit nálunk meg sem lehetett érezni a gyerekhancúr mellett). A kakaó habbal és csokis kaláccsal kelendő volt, de kicsit elmértem az adagot, így még napokig meg lesz a mindennapi kalácsunk. :-) Az est fénypontja a diavetítés pedig minden korosztálynál tetszést aratott! :-)

Kevéssel hét óra után Kinga már elfáradt, így a vendégek is lassan elszállingóztak. Pancsi, vacsora és alvás Kinga részére, mi pedig a tesókkal vérre menő társasjátékba kezdtünk. Becsületes küzdelemben (leginkább a játékszabályok és töméntelen édesség megemésztésével) annyira jutottunk, hogy eljutottunk odáig, hogy már dereng valami a játék lényegéről. :twisted:

Éjfélkor virsli és kölyökpezsgőbontás, puszi, álmodozás, jókívánságok! Az új évben (éjjel egy után a romokra vetvén tekintetem édesen hajtottam álomra a fejem) Pató Pál úr módjára a romeltakarítást csak komótosan -hiszen úgysem fut el a mosatlan- és inkább az ágyban “relaxáltam” egész nap legtöbbször egészen mélyen méterekkel alfa alatt, de mindenképpen csukott szemmel. :-) Azt mondják, azt csináljuk az év 364 napján, amit az elsőn! Szigorúan betartottam a racionális energiafelhasználási elvem a cselekedeteimben. :twisted: Egyszóval ezt a Szilvesztert is túléltük, jövőre megint mulatunk, aztán pedig kiheverjük az óévbúcsúztatást, mint ahogyan 2007 első napján tettük! :-P