Karácsony 2.

Karácsony másnapját Pestimrén töltöttük. Ide nagyon bőkezű Jézuska jött, kicsit meg is feddtük, hogy nagyon sokmindent tett a karácsonyfa alá. Kinga nagyon sok játékot kapott, olvasmányos könyveket, ruhát és a szomszédtól egy “pákosztos párducot”. Etetőszéket is kapott a lány, hiszen, aki már olyan ügyes, hogy kapaszkodva tud ülni, annak az asztalnál a helye az étkezésekkor ;-P

Nekünk is sikerült furfangos meglepetést okoznunk :-), olyannyira, hogy az ajándék társasjáték - amit Kofa húga és barátja kapott- szabályaiból szilveszterig van időnk felkészülni, mert akkorra időzítettük a nagy versengést. Kicsit bonyolult, de nem adjuk fel!

Szépen lecsengtek az ünnepek, és igazán büszkék lehetünk magunkra, mert egyikünk sem evett többet, mint amennyi a hasunkba kényelmesen elfért (ehhez persze az kell, hogy a kockás has alatt mindkettőnknél lapuljon egy kis zseb, amibe tartalékolni lehet ;-P ). Kinga bezzeg kerekedik, mint egy kölyök gólya, de neki ez is a dolga, hiszen pénteken méredzkedni megyünk, és ott bele mérik majd a karácsonyi ünnepi lakomák eredményét is! :-)

Természetesen ma is lefényképezkedtünk a karácsonyfa előtt, már rutinból ücsörögtünk az állvány előtt :twisted:

karacsony-masnapja.jpg